Grozničavi san George R.R. Martin

ISBN:

Published:

Hardcover

380 pages


Description

Grozničavi san  by  George R.R. Martin

Grozničavi san by George R.R. Martin
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 380 pages | ISBN: | 8.48 Mb

Godina je 1857., i parobrodi elegantno plove Mississippijem, ali taj prizor ne ispunjava Abnera Marsha spokojem. Taj izrazito ružan, ali i izuzetno vješt kapetan i sâm bi bio za kormilom da nije u teškom novčanom škripcu, jer mu je prethodna zimaMoreGodina je 1857., i parobrodi elegantno plove Mississippijem, ali taj prizor ne ispunjava Abnera Marsha spokojem. Taj izrazito ružan, ali i izuzetno vješt kapetan i sâm bi bio za kormilom da nije u teškom novčanom škripcu, jer mu je prethodna zima gotovo uništila flotu. Nada se pojavi u liku Joshue Yorka, blijedog bogataša koji predloži Abneru da se udruže u gradnji veličanstvenog novog parobroda, većeg, bržeg i raskošnijeg od ijednog dosad viđenog.Novi parobrod dobije ime Grozničavi san, a za kormilom su službeno i Abner i gospodin York.

Ipak, Abner sumnja u svog novog ortaka, koji ne haje kad će mu se investicija vratiti, već samo želi imati slobodu plovidbe moćnom rijekom prema vlastitom nahođenju. Kada posada i putnici počnu postavljati mnoga neugodna pitanja o gospodinu Yorku i njegovim čudnim prijateljima koji se hrane noću i gotovo nikad ne izlaze iz svojih kabina, Abner odluči istjerati stvari na čistac.Globalno popularni George R. R. Martin ovaj put Algoritmovim čitateljima donosi jedinstvenu pripovijest koja će se svidjeti i tradicionalistima i modernistima među ljubiteljima vampirske proze – jer postavlja ključna pitanja o bivstvovanju neumrlih među nama.

Trebaju li se vampiri miješati s ljudima, ili ostati po strani kao nemani koje se njima hrane? Smještajući odsudnu borbu između pobornika ovih dvaju svjetonazora u bogato predočen ambijent predratnog američkog Juga, Martin u romanu Grozničavi san stvara jezovitu pripovijest o krvopijama koja se pije slasno poput najboljeg vina.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Grozničavi san":


b2bspoint.eu

©2009-2015 | DMCA | Contact us